0744 455 477 brand_decor@yahoo.com

Cine suntem

Am inceput activtatea in domeniul productiei publicitare in 1992. Datorita experientei dobandite in cei peste 25 de ani de activitate, am invatat sa gasim solutii pentru a multumi orice tip de client. Am dat intotdeauna dovada de seriozitate, profesionalism, creativitate si atentie la detalii.

Portofoliul nostru cuprinde o gama larga de lucrari cum ar fi: decorul auto, decor de vitrine, tapet personalizat, sticle de bucatarie, personalizari textile, bannere, roll-up, carti de vizita, flyere etc.

Punctul nostru forte este acel segment care are in “vedere” autocolantul. Printam, laminam, decupam (pe contur)si decoram la o calitate si la preturi cu care putem concura cu oricare alt competitor din acest domeniu. Pe acest segment, pe langa lucrarile realizate clientilor nostri, avem numeroase lucrari efectuate atat pentru agentii de publicitate cat si pentru “concurenta”.

Ne concentram pe calitatea manoperei si a materialelor, astfel incat lucrarile noastre sa fie cat mai rezistente si mai calitative, pastrandu-ne in felul acesta un nume fara pata si un portofoliu de clienti multumiti, care revin la noi (unii de peste 20 de ani) de fiecare data cand au nevoie de astfel de servicii.